Brasiliansk vaxning

 
 

Våra Tjänster

Vaxning

En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare och tunnare än utväxten efter t. ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta.


Dagen innan är det bra att skrubba området som sa vaxas . Detta gör att smuts och döda hudceller försvinner och du får ett bättre resultat.Hårstråna behöver ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt, 5mm är en bra längd.


Efter en vaxning bör man inte duscha inom de närmsta timmarna, helst inte förrän dagen efter. Man bör inte använda kräm eller parfym och inte bada i klorerade bad på ca 24 timmar. Detta är p.g.a. att hårsäckarna är öppna och huden väldigt känslig för beröring och orenheter. Det kan då uppstå inflammation i hårsäckarna. Tänk också på att inte sola de närmaste dagarna efter.


Min rekommendation är att vaxa sig var 4:e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta. Om du däremot väntar längre eller rakar emellan så hinner håren rota sig och smärtan blir som första gången igen.

BRA ATT VETA

Brasiliansk dam vaxning:

Jag tar bort antingen allt hår och även mellan skinkor och bikinilinjen , eller om du vill spara en lite trekant eller remsa framtill.

Bikini plus:

Med bikinilinje plus menas att jag vaxar som en bikinivaxing men lite extra långt in samt mellan skinkorna om man vill . Läs mer

Brasiliansk vaxning
Brasiliansk vaxning
Brasiliansk vaxning